Date :
Login Secţiunea
  Id-ul de utilizator:     
  Parolă:  
 
De ce cumpărătorii preferă web-ne.
Intrebare online
  Nume:  
  E-mail: 
Mesaj
Introduceţi în caseta de coarde
  
»Frumuseţe
»Raritate
»Durabilitate
»Desireability

Gem pietre şi margele en gros

Corporation SMGL Cadouri! Oferta speciala!

Bine ati venit la smgl.net!
salut!
  • Ca un comerciant cu ridicata stabilit de geme calitate de top de peste 44 de ani. Suntem mandri de a fi în măsură să ofere o gamă largă de nostru online, cele mai bune pietre pretioase la preturi incredibile.
  • De operare
  • din India, SMGL CORPORATION este o organizaţie pe scară largă reputate implicate în fabricarea şi exportul de < piatră semipreţioasă , piatră preţioasă , piatră semipreţioasă margele , piatră preţioasă margele şi jewlry de argint din 1960

Conceptul de bază de site-ul nostru este foarte simplu de a oferi bijuterie de piatra ridicata pentru revânzător de a utilizatorului final de bijuterii bijuterie de piatra , bijuterie de piatra inel , argint bijuterie de piatra inel , piatra de bijuterie talon peste tot în lume.
Care sunt piatra bijuterie
Materiale preţioase cele mai utilizate pe scară largă în bijuterii sunt pietre - orice pietre preţioase sau semipreţioase . Prin definiţie acest grup include, de asemenea, unele animale şi produse vegetale, cu caracteristici preţioase, cum ar fi chihlimbar, perle, corali şi.
suntem de fabricaţie directe exportatori sursă pentru dvs. cerinţă în piatră bijuterie en-gros de la india.as veţi fi conştient de faptul că India este sursa principală pentru pulberile fine geme naturale , deoarece de-a lungul şi de lungă de ani, prin urmare, dacă u sunt un comercianţii cu amănuntul sau wholeseller sau pls producător de bijuterii. vină şi să ne vizitaţi cel mai mare inventar piatră preţioasă de gros toate sunt disponibile online, pietre pretioase.
Sărbătorirea a 45 de ani de excelenţă în piatră bijuterie en-gros din Italia, India, SUA şi Germania pietre bijuterie , nostru de calitate bijuterie din pietre preţioase şi semipreţioase geme au înfrumuseţat bijuterii fin pentru trei generatii.
Gem de piatra cu ridicata specializat în Diamond Cut Runda geme în Emerald, Ruby & Sapphire Arte şi germană geme Cut Round (Machine Cut Runda piatră preţioasă de o reducere de popular printre producatorii de bijuterii) în Ametist , Granat Rhodolite , Granat Spessartite , citrin, olivină, Iolite, Turmalin roz, verde Tourmaline, Chrome Tourmaline. Blue zircon, Tsavorite, Blue Topaz alb Topaz, Smokey Quartz, Acvamarin, Opal, Opal de foc, Apatite, / Iolite şi mult mai multe pietre pretioase si semi-pretioase pietre pretioase bijuterie în Fancy Cut, table de şah, Loz, Roll Topuri, Antic, pernele , Princess Cut, rotundă, ovală, Emerald Cut, Marquise,Pere, Inimi, baghete , în pieţe, cabine de gros şi cu bijuterii bijuterie de piatra | en-gros piatra bijuterie pandantiv .
Cu o sursă directă de piatră bijuterie veritabile en gros , şi propriile noastre facilitati de tăiere în străinătate, monitorizate în conformitate cu orientările noastre stricte, pietre preţioase din piatra bijuterie en-gros va depăşi aşteptările dumneavoastră. Satisfacţie garantată

Cu o mare selecţie de piatra bijuterie en-gros, incredibil de redus de precizie într-o varietate de piatra bijuterie en-gros va satisface cerinţele dumneavoastră fiecare piatră preţioasă şi de fiecare dată.
cea mai bună sursă pentru dvs. piatra pretioasa piatra ridicata este doar la câţiva paşi.
Să ne va arata cum facem buna stare brută.

Gem şirag de mărgele de piatră

Stimate client de piatră bijuterie perlă , precum şi piatră semipreţioase ridicata şirag de mărgele, puteţi utiliza site-ul nostru ca un director de pietre preţioase şipietre furnizorul, Importatori diamant, piatra semi bijuterie preţioasă, Importatori cu ridicata de diamante, pietre preţioase , pietre preţioase şi piatră preţioasă margele Importatorii . veţi obţine cel mai mare inventar în toate margele India prin formularul tip sursă directă Indian bijuterie şirag de mărgele de piatră, piatra bijuterie şirag de mărgele cu ridicata talonului puternic | bijuterie bijuterii şi pietre | şirag de mărgele de piatră bijuterie cu ridicata | perlă piatra distribuitorul piatra bijuterie bijuterie | | mărgică magazin | şirag de mărgele de piatră magazin bijuterie | pietre semipreţioase ridicata talonului.

Semi-pietre preţioase semipreţioase bijuterie de piatra

O piatră semipreţioasă sau se poate spune semi preţioase şi piatră preţioasă piatră este definit ca: orice pietre naturale, altele decât o piatră preţioasă, sau orice piatră preţioasă de valoare comercială mai mică decât o piatră preţioasă, în special, un mineral care este mai mică decât 8 pe scara Mohs de duritate. O piatră preţioasă, de asemenea, poate fi considerată ca fiind piatra de bijuterie semipreţioase din cauza abundentei sale comparative, stralucire inferioare, sau lipsa de familiarizare a publicului, sau din cauza de capriciile modei. Această clasificare arbitrară este înşelătoare, deoarece nu recunoaşte, de exemplu, că un rubin de proastă calitate pot fi mult mai puţin costisitoare decât un specimen amendă de jadeit. "

Nu a fost un moment în care graniţele dintre pietre preţioase şi semipreţioase au fost clar definite. Diamante, smaralde , rubine , şi safirelor au fost considerate pietre preţioase şi toate celelalte căzut într-o clasă sub ele.

Acest lucru nu a fost cazul de câţiva ani, şi pietre preţioase de astăzi sunt evaluate de un criterii diferite.Calităţile de mai sus determina acum clasa şi valoarea totală a geme.

Stimate client noastre de top geme de calitate în piatră bijuterie pietre preţioase sau semipreţioase provin direct de la sursa cum am materiale brute importul direct de la sursă prea